PTAČÍ ZOB - Pepř a Chilli
Kód: 73/10K 73/1KG 73/2-5 Zvolte variantuDetailní popis produktu
- Složení: Celá, drcená, strouhaná, nebo mletá semena. Např. kukuřice, sója, řepka, konopí, tygří ořech, arašidy, len, hrách, obiloviny, čirok, lesknice, proso, atd. Dále tříděné suroviny, jako např. sušená vejce, toustované, extrudované a jinak tepelně upravené suroviny, přísady pro ryby, aj. Plus přírodní velmi ostré koření - Španělský pepř, chilli papričky, černý pepř, aj. Nejde o ostré doplňkové koncentráty pro velkovýrobu, bez vlastní přirozené vůně a chuti!
- Charakteristika: Směs Ptačí zob s pepřem si vyrábíme sami, takže víme co v ní máme a nejde tedy o překupovaný polotovar, určený jako doplněk výživy pro exotické ptactvo, který se povětšinou v obchodech pro sportovní rybolov nabízí jako rybářská specialita.
Náš Ptačí zob je mnohadruhovou směsí tříděných, drcených semen a surovin, která se třídí na sítech a neobsahuje proto ani velmi jemné, ani velmi hrubé částice. Je proto vhodná jako kompletní surovinový doplněk pro výrobu vlastních boilies, pelet, method mixů, krmítkovek a jiných osobitých receptur.
- Možnosti použití: Směs Ptačí zob - Pepř a Chilli, je určena pro vlastní doplnění surovinového základu při výrobě různých výrobků. Zvláště u boilies a pelet dodá těstu hrubší, a kypřejší charakter. Ostrá chuť i vůně je vynikajícím a ověřeným vnadícím prostředkem! Tato receptura vychází ze zkušeností našeho závodního týmu!
Doporučené dávkování: cca 20 - 50 %, tj. 200 - 500 g / kg, nebo dle svých zkušeností.
- Skladování a spotřeba: Skladujte ptačí zob v suchu a temnu, nejlépe při teplotě do 20 °C, v dobře uzavřených neprodyšných PVC obalech, aby směs nevyvětrávala.
Doporučuji spotřebovat nejlépe do konce rybolovné sezóny, nebo max. do 10 měsíců od nákupu, při správném skladování. Sice směs Ptačí zob vydrží mnohem déle, ale dochází pomalu k samovolnému vyvětrávání vonných silic z koření a dalších přírodních složek.
Žádný výrobek na přírodním základu nevydrží mít stejné vlastnosti po dlouhé měsíce skladování. A na tom pak závisí i úspěch u vody.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.